Conference League Livestream

In het seizoen 2021/2022 komt er een nieuw Europees toernooi bij: de Conference League. Dit is het derde Europese toernooi dat georganiseerd wordt door de UEFA. Met de andere toernooien van de UEFA zul je wel bekend zijn: de Champions League en de Europa League. Dit toernooi is opgericht om meerdere redenen. Ten eerste was er de roep vanuit de club om een derde toernooi vanwege de extra inkomsten die dit toernooi zou genereren. Daarnaast zorgt de Conference League er voor dat minder teams deelnemen aan de Europa League, wat de kwaliteit van deze cup verbetert. Als je een Conference League live stream wilt kijken, zit je bij ons goed.

De loting van de Conference League

Ook de Conference League loting kun je bij ons kijken. De Conference League loting kun je namelijk volgen via een live stream. Misschien speelt jouw favoriete team wel in dit toernooi en ben je benieuwd wie er tijdens een volgende ronde de tegenstander wordt. Tijdens de kwalificatierondes wordt er voor iedere ronde geloot. Daarnaast zal er een loting plaats vinden voordat de groepsfase (en dus het hoofdtoernooi begint). Natuurlijk kun je ook deze Conference League loting voor de groepsfase live via onze streams bekijken. Deze streams zijn in hoge kwaliteit, dus je mist niets meer.

De groepsfase van de Conference League is de start van het hoofdtoernooi. Hier doen 32 clubs aan mee. Deze 32 clubs worden in de 8 groepen bestaande uit 4 teams ingedeeld. Dit wordt gedaan aan de hand van de Conference League loting. Er worden 4 potten opgesteld. In pot 1 vind je de beste teams, in pot 4 de minste teams. Per pot wordt er 1 team geselecteerd voor een poule. Soms zijn er twee duidelijke favorieten en twee mindere teams, maar in vele poules liggen de verhoudingen dicht bij elkaar. Bovendien vinden er ieder jaar weer verrassingen plaats binnen het Europees voetbal. Dat wil je niet missen. Daarom kijk je een Conference League live stream.

De groepsfase wordt over 6 wedstrijden gespeeld. Binnen een poule neemt ieder team het 2 keer tegen elkaar op. Hierna is er een eindstand. De nummers 1 gaan sowieso door naar de volgende ronde. De nummers 2 ook, maar zij moeten voorafgaand aan de achtste finale een tussenronde spelen om te bepalen of zij doorgaan naar de knock-out fase van het hoofdtoernooi of niet. Hierbij moeten de nummers 2 van de poulefase het opnemen tegen de nummers 3 uit de poulefase van de Europa League. Dit is vergelijkbaar met hoe de nummers 3 uit de Champions League doorstromen naar de Europa League. Hierna volgt de knock-out fase, waarin teams elkaar over twee wedstrijden dienen te verslaan. De finale van de Conference League wordt over één wedstrijd gespeeld.

De beste Conference League live stream vind je bij ons

De voetbalfans zullen wat blij zijn met een nieuw Europees toernooi. Europees voetbal is toch altijd het spannends om naar te kijken. Dankzij onze Conference League live stream mis je geen moment meer van dit nieuwe toernooi. Van de loting tot aan de finale, werkelijk alles omtrent de Conference League kun je bij ons bekijken. Wij zijn erg benieuwd of dit nieuwe UEFA toernooi gaat aanslaan. Vanaf het seizoen 2021/2022 zullen we het gaan zien. Kijk je ook mee via de Conference League live stream op onze site?