gratis livestream ek

Gratis livestream EK: mis geen moment van de Rode Duivels

maart 11, 2020

Natuurlijk heeft België zich gekwalificeerd voor het EK 2020. De Rode Duivels zijn immers één van de beste landenteams ter wereld van dit moment, dus ze mogen simpelweg niet ontbreken. En jij wilt natuurlijk geen enkele match missen. Via deze site kun je altijd beste gratis livestreams van dit moment bekijken.

Dit zijn de beste Gratis Livestreams voor het EK.

  • Gratis Livestream 1: Bet777 – Gratis stream na registratie
  • Gratis Livestream 2: firstrowsports.eu (wel reclame)
  • Gratis Livestream 3: Sporza.be
  • Gratis Livestream 4: unibet.com (account verplicht)

Ook livestreams voor de andere wedstrijden van het EK vind je hier. Immers is het goed mogelijk dat je ook van het voetbal van de andere teams kunt genieten.

Maar als je een voetbal fanaat bent, wil je sowieso niets missen. Als je op zoek bent naar een gratis EK livestream die voldoet aan jouw eisen, zul je deze hier vinden.

 

EK Live kijken

De Rode Duivels staan garant voor spektakel. Binnen het elftal voetballen op dit moment een aantal van de beste spelers ter wereld. Het is misschien wel de beste generatie die ooit voor België heeft gevoetbald. Maar België is natuurlijk niet het enige land dat deelneemt aan het EK. Vele grote landen met grote voetballers nemen deel. En ook van hun voetbal kun je genieten middels een gratis EK livestream. Landen zoals Nederland, Frankrijk, Spanje, Duitsland en Engeland zullen hun voetbalkunsten op het grote podium etaleren. Dat wordt genieten geblazen! Elke wedstrijd van het EK kun je hier live kijken.

Bovendien is het niet zo dat je hier louter een enkele livestream vindt. Je hebt namelijk de keuze uit een groot aanbod aan livestreams van de beste streaming sites van dit moment. Hierdoor heb je ook de keuze. Er is altijd een gratis EK livestream te vinden die aan jouw voorkeuren voldoet. Misschien wil je bijvoorbeeld commentaar in het Vlaams horen, of juist in het Frans? Maar ook andere talen (Engels, Duits, Italiaans, Spaans, Chinees en vele anderen) zijn hier te vinden. Ook kun je zelf de kwaliteit bepalen en of je reclames tijdens de wedstrijden wilt zien of niet. Voor ieder wat wils.

Rode Duivels livestream

Maar er is natuurlijk één reden waarom je het EK gaat kijken: de Rode Duivels. Het Belgische elftal worden al jarenlang beschouwd als één van de beste landenteams ter wereld. Gaan ze hun belofte waar maken? Gaan ze eindelijk een keer die felbegeerde prijs pakken? Staan Romalu Lukaka, Jan Vertonghen, Toby Alderweireld, Dries Mertens, Thomas Meunier of één van de andere Belgische sterren straks met de prijs in hun handen? Je ziet het aan de hand van de gratis EK livestreams die je hier kunt vinden.

België start het EK met een wedstrijd tegen de lastige tegenstander Rusland op zaterdag 13 juni om 21:00 uur. Hierna volgt de tweede groepswedstrijd tegen Denemarken op donderdag 18 juni om 18:00 uur. De laatste groepswedstrijd wordt gespeeld tegen Finland op dinsdag 23 juni om 21:00 uur. Hierna volgen de twee ronde, kwartfinale, halve finale en finale, maar logischerwijs zijn de tegenstanders nog niet bekend. Hoe ver gaan de Rode Duivels komen? Gaat het België lukken om het EK te winnen? We moeten het afwachten. Wat je wel zeker weet is dat je hier de beste gratis EK livestreams vindt, welke match je ook wilt bekijken.

Bekijk ook de gratis livestreams van de Jupiler Pro League.