voetbalwedden

Voetbalwedden: Alles wat je moet weten

januari 13, 2020

Wedden op voetbal is enorm populair in België. Het vergroot de spanning tijdens wedstrijden. Regelmatig worden er ook mooie bedragen verdiend op het internet met wedden op voetbalwedstrijden.

Veel Belgen en Nederlanders zijn helemaal zot op het spelletje. Wekelijks zitten we aan de buis gekluisterd of trekken we met onze vrienden en familie naar het stadion om onze favoriete voetbalclubs toe te juichen.

Wanneer je ontzettend veel af weet van voetbal kan het een leuke toevoeging zijn om te gaan wedden op voetbalwedstrijden. Door slim in te zetten op populaire én ook minder populaire wedstrijden in binnen- en buitenland is het mogelijk om mooie bedragen te verdienen.

Online wedden op voetbal

Online zijn er diverse mogelijkheden om te gokken op voetbalwedstrijden. Wanneer je 18 jaar of ouder bent kun je legaal gokken in België.

Welkomstbonus

Wat veel spelers niet weten is dat hun aanmelding gratis geld oplevert. Wanneer je je bijvoorbeeld aanmeld bij een wedkantoor, krijg je soms wel tot 150 euro gratis speeltegoed.

De beste websites voor Sportweddenschappen

Er zijn diverse goede websites te vinden waar je online kunt gokken op sportwedstrijden. Onze favoriete websites voor sportweddenschappen hebben we hieronder opgesomd. Dit zijn betrouwbare websites waar je eenvoudig geld kunt opladen om de eerste keer te gokken.

  1. BET 777
  2. Unibet
  3. Bwin

Online voetbalwedden: populaire livestreams

Wil je live inzetten op voetbalwedstrijden? Dat kan ook. Bekijk onderstaande artikelen wanneer je een gratis livestream wilt bekijken van je favoriete Belgische, Engelse of Spaanse voetbalclub. Dit zijn de populairste livestreams in België:

  1. KRC Genk
  2. Anderlecht
  3. Club Brugge

Via deze pagina’s zal je ook lezen dat je eerst jezelf moet registreren bij een bookmaker om vervolgens toegang te krijgen tot gratis livestreams.

Tips voor voetbalweddenschappen

Ben je op zoek naar tips voor het gokken op voetbalwedstrijden? Dit zijn onze 5 tips.

Gok zonder emotie

Het is verleidelijk om alleen in te zetten op wedstrijden van je eigen voetbalclub. Daar weet je inmmers het meeste vanaf. Toch kan het juist slim zijn om zonder emotie te gokken. Gokken zonder emotie is enorm belangrijk. Je doet er  dan ook goed aan om te gokken met je verstand en op basis van feiten. Check bijvoorbeeld eens de laatste uitslagen van de ploegen die tegen elkaar spelen en houdt rekening met geblesseerde spelers binnen de selectie.

Combineer wedstrijden

Door wedstrijden te combineren krijg je een hogere pay-out. Hierdoor vermenigvuldig je het bedrag dat je kan winnen. Zorg ervoor dat je inzet op bijvoorbeeld 3 favorieten in plaats van 1. Hierdoor zal je zien dat je in plaats van 1.20 keer je inzet, makkelijk je inzet kan verdubbelen.

Gaat het een weekend fout? Verdubbel dan je inzet de week erop. Kleine kans dat de favorieten nu wéér steken laten vallen.